Radiobrev fra Utkanten

Programmet serverer LOKAL musikk hovedsakelig fra kommunene Rana, Nesna, Lurøy og Beiarn. De aller fleste opptakene er gjort av Harry Bjerkli på forskjellige steder. De eldste opptakene er gjort med vanlig amatør-lydbåndopptaker. Senere opptak er gjort med Tascam flersporsopptaker, mange med en firespors, og senere en del med 8 spors. De nyeste opptakene er gjort i det faste studioet i Granhåjen 4 med bruk av 24 spors harddiskopptaker.

Noen av opptakene ble gitt ut på lokale kassetter i årene 77- 90. Noen er utgitt på CD-plater. Bare en del av disse utgivelsene har vært i offentlig salg. Mange er rene familiekassetter eller prøve/demo utgivelser.

Programmene er laget heime hos Harry Bjerkli og blir sendt i radioen senere. Programmet blir første gang sendt på fredagskvelden. Senere er det reprise på natta og på søndag morgen. Programmet fra forrige uke kommer i reprise lørdag kveld og søndag kveld..

PUTT INN – programmer.

Dette er korte programmer som er bygget på små klipp fra Harry Bjerklis båndarkiv. Dette er for det meste verbale innslag, som regel ganske gamle opptak. Enkelte opptak er hentet fra videofilmer som er laget tidligere. Programmene kan innholde morsomme og interressante emner, fremført/fortalt av spennende personer som har levd i lokalmiljøet. De aller fleste opptakene er gjort av Harry Bjerkli med vanlig båndopptaker fra år 1960 og utover, eller amatør videoutstyr.

Programmene blir laget heime og puttes i et lager hos radioen. De vil bli brukt fra tid til annen som små innslag i andre programmer, f.eks i seinkveldsendingene.

Kommentarer er stengt.