Amcar-klubben og Park22 inviterer til Elvis-kveld

Park 22 trommer sammen Elvis-aften 1. Mai. Det blir a whole lot of shaking going on. Og er du raskt ute kan du ankomme med stil, i strøken bil.

Elvis-kvelden sammenfaller med vårmønstringen for amcarmiljøet. Her skal meny, musikk og stemning harmonere med tida Elvis opererte og det er lokalene til The Lounge og Kulturhuset Mo som blir arena for festligheten.
– De første 40 som bestiller billett får royal oppvartning og hentes i blanklakkerte, klassiske amcarbiler. De som vi henter må bo innen overkommelig avstand, så det er Rana og eksempelvis områdene Gruben, Åga, Selfors/Båsmoen og rundt sentrum. Det blir skikkelig tøft, sier president i Amcar Rana, Bjørn Arne Børvik.

Viva Las Mo i Rana
Dette er første gang vi har et arrangement etter vårmønstringen og vi er glade for å kunne friste med Elvis-kveld. Det blir en perfekt avrunding på vårmønstringen til alle eiere av entusiastkjøretøyer 1. Mai. På dagen har vi kortesje fra Mosjøen til Mo i Rana, så er det utstilling, og så er vi klare for Elvis-fest. Det er viktig å få med at dette er for alle Elvis-fantaster, ikke bare amcar-miljøet, så det blir en fin miks av folk, sier Bjørn Arne.
Stig Frammarsvik og Nordhagen gleder seg også.

– God musikk, feit mat og enda feitere stemning med muligheten til å drømme seg tilbake til en morsom epoke. Blir trivelig, samstemmer de to
– Så er det fritt frem for heftig bruk av brylkrem. Publikum må gjerne komme i 50-, 60- eller 70-talls-inspirertre antrekk. Det er slettes ikke et krav, men artig om vi får noen slike innslag.

A big chunk of love
Synnøve Olafsen hos The Lounge er i gang med menyplanleggingen.
– Vi kan garantere en feit meny og en kaloririk glutenfest: A big chunk of love, med andre ord! Noe annet går jo ikke når det er snakk om Elvis. Det blir de beryktede peanøttsmørbrødene og vi skal også brase burgere. Kulturhuset Mo skal booke et forrykende band som selvsagt kjører på med Elvis og musikk fra denne epoken.
Park 22 har også ordnet rimelige hotellpakker med frokost og kvelds-buffet hos Clarion Collection Hotel Helma for tilreisende til mønstringen, eller andre som ønsker å kose seg på hotell og unne seg litt ekstra.
– Her lønner det seg å være raskt ute for vi tror det kan bli et populært tilbud, sier Elvis-gjenget.

Billettene kommer snart ut for salg på Kulturhuset Mo’s nettside og det blir mulighet til å kjøpe billett med eller uten mat. Hotellpakkene kommer også ut for salg samtidig med disse billettene.

Bokmerk permalink.

Kommentarer er stengt.