Carsten tilbake med ny låt

Mykt, sårt og melodiøst. Det kjennetegner Carstens siste og så langt kanskje aller mest hudløse låt som slippes 22. februar.

”Du kommer tilbake” er sangen Carsten ikke ville vi skulle høre. Derfor var den heller ikke med på hans andre album, og hans første på dialekt: ”Ingenmannsland”. Ei tidvis mørk og gjennomgående melankolsk plate som også har flere lysglimt og streif av håp. Singlene «I ditt hus», «E ryktan sann» og «Jævel», ble listet på flere radiostasjoner og fikk god mottakelse både i Nordland og lenger sør i landet.

Carsten la ikke skjul på at mange av tekstene på ”Ingenmannsland” var personlige, men ”Du kommer tilbake” føltes for privat. Han lot den derfor ligge. – Det er en tung tekst. De som kjenner meg og mitt liv de siste par årene skjønner at dette kan være det mest åpenhjertige jeg har skrevet. Jeg følte det vanskelig å gi den ut, selv om den også er svært viktig for meg. Produsent i Studio Nord, Fred Endresen, mente det var feil å la ”Du kommer tilbake” støve ned i ei skuff. –

Han sa gjentatte ganger at denne låta MÅ ut. Han overtalte meg, eller maste til han fikk viljen si, kan du si. Så her er den. Jeg vet ikke helt hva jeg føler rundt det, det føles riktig og litt vanskelig på samme tid. Carsten ser ikke bort fra at det i forlengelsen av siste låtutgivelse også kan bli noen intimkonserter. – Fred og jeg har hatt en del slike siste år og de har fungert veldig bra. Vi har også noen forespørsler liggende, så finner vi tid i en travel kalender er det ikke umulig ”Du kommer tilbake” også kan oppleves live før sommeren en gang.

Musikere: Carsten Rimer, Fred Endresen og Maren Lindseth (bratsj og fiolin).

Bokmerk permalink.

Kommentarer er stengt.