La FM leve

Norsk lokalradioradioforbund har startet kampanjen «La FM Leve» eller #lafmleve og får hjelp av reklamebyrået Kitchen.

Kitchen har produsert flere radiospoter og den første kommer i full rotasjon på norske lokalradioer mandag 19. januar og skal gå til og med lørdag 31. januar.

Kampanjen henviser til www.lafmleve.no der radiolytterne kan signere et opprop.

«Stopp stengingen av FM-nettet! La DAB og FM leve side om side! Da vil vi slippe å måtte kaste over 20 millioner fullt brukbare radioer, folk kan velge selv hvilket nett de vil bruke og kan unngå å bruke flere tusen kroner på ny bilradio.

I 2017 planlegger Kulturdepartementet å stenge FM-nettet. Endelig beslutning tas av regjeringen i 2015. Så hva betyr en eventuell stenging? Jo, en ekstra økonomisk kostnad for deg. Spesielt kostbart er bytte av radio i bil. Det å kaste 20 millioner fullt brukbare radioer er heller ikke spesielt miljøvennlig. Dessuten mener mange at internettradio er fremtiden, ikke DAB. Derfor vil vi at FM båndet må få leve sammen med DAB så vi selv kan velge.»

Er du også glad i FM radioen din? Ta et bilde av den og legg ut på Instagram. Send den med hashtag #lafmleve, så er du med i trekningen av Norges Fineste Radioapparat. 

Vinneren får NOK 10.000,- og 2. og 3. plassen får 2.500,- hver.

Dette er en nasjonal konkurranse der vinnerne kåres av Norsk lokalradioforbund under landskonferansen som holdes i Oslo 17. og 18. april 2015.

La FM leve2

Bokmerk permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.