To nye programmer introduseres i Radio Rana

‘For Swingende’ og ‘Fra Svensktopp Til Rock’n Roll’.

Det jeg kan si om meg selv er at jeg er 45 år og har jobbet med lokalradio siden 1989, sier Thomas Neraasen fra Gjøvik i Oppland til Radio Rana. Programmene jeg produserer i dag har jeg laget siden 1997. De første årene sendte jeg kun på lokalradioen her på Gjøvik, men da radioen ble lagt ned i 2008 begynte jeg å sende programmene på andre radiostasjoner som freelancer med produksjon hjemmefra, og pr i dag sender jeg på 7 ulike lokalradioer på Østlandet, Sverige og i Trøndelag, men foreløpig ingen nordpå, sier han videre.
Det er bare til nå, for nå gjør Thomas med sin karakteristiske dialekt fra Mjøstraktene inntreden i Radio Rana tirsdager og onsdager fra kl. 14 til 15:00. ‘For Swingende’ tirsdager og ‘Fra Svensktopp Til Rock’n Roll’ onsdager. Radio Rana ønsker Thomas Neraasen velkommen!

Bokmerk permalink.

Kommentarer er stengt.